Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g127g457kcal10.2g100.3g0.6g2.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g600g1367kcal113.9g0g101.9g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g397g397kcal29.8g59.6g3.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä300g225kcal12.3g37.5g2.4g9.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl15g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4842g5013kcal338.2g403.2g223.2g25.8g
Valittu annoskoko2421g2507kcal169.1g201.6g111.6g12.9g
Annoskoko puolitettuna1211g1253kcal84.6g100.8g55.8g6.5g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586