Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g14g51kcal1.1g11.1g0.1g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g67g152kcal12.7g0g11.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g44g44kcal3.3g6.6g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä33g25kcal1.4g4.2g0.3g1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.7g4.2kcal0.2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana538g557kcal37.6g44.6g25g2.8g
Valittu annoskoko269g279kcal18.8g22.3g12.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna135g139kcal9.4g11.2g6.3g0.7g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586