Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g142g508kcal11.3g111.4g0.7g2.4g
Pirkka naudan jauheliha 400g666g1519kcal126.6g0g113.3g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g441g441kcal33.1g66.2g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä333g250kcal13.7g41.6g2.7g10.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl17g42kcal2g0.2g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5380g5570kcal375.8g447.6g248.2g28.6g
Valittu annoskoko2690g2785kcal187.9g223.8g124.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna1345g1393kcal94g111.9g62.1g7.2g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586