Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g170g610kcal13.6g133.8g0.9g2.9g
Pirkka naudan jauheliha 400g800g1824kcal152g0g136g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g530g530kcal39.8g79.5g4.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä400g300kcal16.4g50g3.2g12.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6460g6688kcal451.2g537.8g297.8g34.4g
Valittu annoskoko3230g3344kcal225.6g268.9g148.9g17.2g
Annoskoko puolitettuna1615g1672kcal112.8g134.5g74.5g8.6g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586