Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g28g102kcal2.3g22.3g0.1g0.5g
Pirkka naudan jauheliha 400g133g304kcal25.3g0g22.7g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g88g88kcal6.6g13.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä67g50kcal2.7g8.3g0.5g2.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.3kcal0.4g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1076g1114kcal75g89.4g49.4g5.8g
Valittu annoskoko538g557kcal37.5g44.7g24.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna269g279kcal18.8g22.4g12.4g1.5g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586