Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g43g153kcal3.4g33.4g0.2g0.7g
Pirkka naudan jauheliha 400g200g456kcal38g0g34g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g132g132kcal9.9g19.9g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä100g75kcal4.1g12.5g0.8g3.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1614g1671kcal112.8g134.4g74.6g8.6g
Valittu annoskoko807g836kcal56.4g67.2g37.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna404g418kcal28.2g33.6g18.7g2.2g
Arvot/100g100g104kcal7g8.3g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96586