Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu400g1200kcal16.4g16g120g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 300g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Katkarapu 160g109kcal23.1g0g1.8g0g
Sieni-sipulihakkelus 200g54kcal3g5.6g0.9g5.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4g2.8kcal0g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g100g14kcal1g3g0g0g
Tilli mauste4.6g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2349g3167kcal107.4g83g266.4g11g
Valittu annoskoko1175g1583kcal53.7g41.5g133.2g5.5g
Annoskoko puolitettuna587g792kcal26.9g20.8g66.6g2.8g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636