Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu67g200kcal2.7g2.7g20g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 50g32kcal1.6g2.4g1.8g0g
Katkarapu 27g18kcal3.9g0g0.3g0g
Sieni-sipulihakkelus 33g9kcal0.5g0.9g0.1g0.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g17g2.3kcal0.2g0.5g0g0g
Tilli mauste0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g528kcal18g13.8g44.4g1.8g
Valittu annoskoko196g264kcal9g6.9g22.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna98g132kcal4.5g3.5g11.1g0.5g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636