Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu100g300kcal4.1g4g30g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 75g48kcal2.4g3.6g2.6g0g
Katkarapu 40g27kcal5.8g0g0.4g0g
Sieni-sipulihakkelus 50g13kcal0.7g1.4g0.2g1.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.3g0.8g0g0g
Tilli mauste1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana587g792kcal26.8g20.8g66.4g2.6g
Valittu annoskoko294g396kcal13.4g10.4g33.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna147g198kcal6.7g5.2g16.6g0.7g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636