Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu134g401kcal5.5g5.3g40g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Katkarapu 53g37kcal7.7g0g0.6g0g
Sieni-sipulihakkelus 67g18kcal1g1.9g0.3g1.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g33g4.7kcal0.3g1g0g0g
Tilli mauste1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1057kcal35.8g27.6g88.8g3.8g
Valittu annoskoko392g528kcal17.9g13.8g44.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna196g264kcal9g6.9g22.2g1g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636