Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu234g701kcal9.6g9.3g70.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 175g112kcal5.6g8.4g6.1g0g
Katkarapu 93g64kcal13.5g0g1g0g
Sieni-sipulihakkelus 117g31kcal1.8g3.3g0.5g3.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.3g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g58g8.2kcal0.6g1.8g0g0g
Tilli mauste2.7g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g6kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g1850kcal62.8g48.4g155.4g6.4g
Valittu annoskoko686g925kcal31.4g24.2g77.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna343g462kcal15.7g12.1g38.9g1.6g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636