Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu267g801kcal10.9g10.7g80.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g129kcal6.4g9.7g7g0g
Katkarapu 107g73kcal15.4g0g1.2g0g
Sieni-sipulihakkelus 134g36kcal2g3.7g0.6g3.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2.7g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g67g9kcal0.7g2g0g0g
Tilli mauste3.1g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g2114kcal71.4g55.4g177.8g7.4g
Valittu annoskoko784g1057kcal35.7g27.7g88.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna392g528kcal17.9g13.9g44.5g1.9g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636