Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu300g901kcal12.3g12g90.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 225g145kcal7.2g10.9g7.9g0g
Katkarapu 120g82kcal17.3g0g1.3g0g
Sieni-sipulihakkelus 150g40kcal2.3g4.2g0.7g4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3g2.1kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g75g11kcal0.8g2.3g0g0g
Tilli mauste3.5g0.6kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.7kcal0.4g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1764g2378kcal80.6g62.2g200g8.2g
Valittu annoskoko882g1189kcal40.3g31.1g100g4.1g
Annoskoko puolitettuna441g595kcal20.2g15.6g50g2.1g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636