Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu33g100kcal1.4g1.3g10g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Katkarapu 13g9kcal1.9g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 17g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g8.3g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Tilli mauste0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g264kcal9g7g22.2g0.8g
Valittu annoskoko98g132kcal4.5g3.5g11.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g66kcal2.3g1.8g5.6g0.2g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.6g11.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636