Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu334g1001kcal13.7g13.3g100.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 250g161kcal8g12.1g8.8g0g
Katkarapu 134g91kcal19.3g0g1.5g0g
Sieni-sipulihakkelus 167g45kcal2.5g4.7g0.7g4.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.3g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Selleri, annos 50g83g12kcal0.8g2.5g0g0g
Tilli mauste3.8g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5g8.5kcal0.4g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2642kcal89.6g69.2g222.2g9g
Valittu annoskoko980g1321kcal44.8g34.6g111.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna490g661kcal22.4g17.3g55.6g2.3g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636