Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 802g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g451kcal0g0g50.1g0g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.3g0.5g1.6g
Inkivääri, tuore, silputtu50g40kcal0.9g8.9g0.4g1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5g18kcal0.2g4g0.2g0g
Korianteri, annos 10g13g2.5kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2420g1704kcal47g104.8g110g49.6g
Valittu annoskoko1210g852kcal23.5g52.4g55g24.8g
Annoskoko puolitettuna605g426kcal11.8g26.2g27.5g12.4g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97280