Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 962g232kcal17.4g21.2g2.9g22.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g541kcal0g0g60.1g0g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 90g20kcal0.3g1.4g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g6g19kcal0.7g3.6g0.4g1.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6g22kcal0.2g4.8g0.2g0g
Korianteri, annos 10g15g3kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g2045kcal56.4g125.8g131.4g59.4g
Valittu annoskoko1452g1023kcal28.2g62.9g65.7g29.7g
Annoskoko puolitettuna726g511kcal14.1g31.5g32.9g14.9g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97280