Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 160g39kcal2.9g3.5g0.5g3.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Korianteri, annos 10g2.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana483g340kcal9.2g20.8g21.8g10g
Valittu annoskoko242g170kcal4.6g10.4g10.9g5g
Annoskoko puolitettuna121g85kcal2.3g5.2g5.5g2.5g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97280