Intialainen kukkakaali

Intialainen kukkakaali (santamaria)

4 annosta

1/2 mm Neilikka jauhettu 36 g
1 mm Juustokumina 36 g
1 mm Kardemumma jauhettu 20 g
1 mm Mustapippurirouhe 85 g, 38 g
1/2 mm Kaneli jauhettu 43 g
2 1/2 tl Korianteri kokonainen 12 g
1 tl Kurkuma 38 g
1/2 tl Paprikajauhe 40 g
1/2 tl Inkivääri jauhettu 30 g
2 tl Valkosipulirouhe 50 g
1 tl suolaa
3 rkl vettä
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl sitruunan mehua
1 kpl (700g) kukkakaali

VALMISTUS
Ruskista kukkakaali paloina.

Sekoita kaikki mausteet suolan ja sitruunan mehun kanssa taikinaksi.

Lämmitä ruokaöljy ja paista maustetaikinaa muutama minuutti.

Lisää vesi.

Lisää kukkakaalipalat ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.

Tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Suvits
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1603g386kcal29g35.3g4.8g36.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g902kcal0g0g100.2g0g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Inkivääri, tuore, silputtu100g80kcal1.8g17.8g0.8g2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 150g33kcal0.5g2.4g0g0.2g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Neilikka, annos 4g10g37kcal0.4g8g0.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g37kcal0.4g8g0.4g0g
Korianteri, annos 10g25g5kcal0.5g1g0.1g0.8g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g3409kcal94.2g209.6g219.2g99.2g
Valittu annoskoko2420g1705kcal47.1g104.8g109.6g49.6g
Annoskoko puolitettuna1210g852kcal23.6g52.4g54.8g24.8g
Arvot/100g100g70kcal1.9g4.3g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97280