Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino133g453kcal30.7g70.7g4.9g8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 267g368kcal50g0g18.7g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g133g93kcal4.3g16g0.9g4.1g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 467g176kcal17.7g23.8g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 120g151kcal13.2g0.3g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g2555kcal234.8g233.2g72g28.2g
Valittu annoskoko1240g1278kcal117.4g116.6g36g14.1g
Annoskoko puolitettuna620g639kcal58.7g58.3g18g7.1g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381