Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino233g793kcal53.7g123.7g8.6g14g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 467g644kcal87.5g0g32.7g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g233g163kcal7.5g28g1.6g7.2g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 817g308kcal31g41.7g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 210g264kcal23.1g0.5g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4340g4471kcal410.8g408g126g49.6g
Valittu annoskoko2170g2236kcal205.4g204g63g24.8g
Annoskoko puolitettuna1085g1118kcal102.7g102g31.5g12.4g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381