Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino267g907kcal61.3g141.3g9.9g16g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 533g737kcal100g0g37.3g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g267g187kcal8.5g32g1.9g8.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 933g352kcal35.5g47.6g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g5111kcal469.4g466g144.2g56.8g
Valittu annoskoko2480g2555kcal234.7g233g72.1g28.4g
Annoskoko puolitettuna1240g1278kcal117.4g116.5g36.1g14.2g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381