Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino300g1020kcal69g159g11.1g18g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 600g829kcal112.5g0g42g0g
Sipuli 270g82kcal3.4g13g0.5g4.6g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g300g210kcal9.6g36g2.1g9.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 1050g396kcal39.9g53.6g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5580g5749kcal528.2g524.6g162.4g63.8g
Valittu annoskoko2790g2875kcal264.1g262.3g81.2g31.9g
Annoskoko puolitettuna1395g1437kcal132.1g131.2g40.6g16g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381