Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino333g1133kcal76.7g176.7g12.3g20g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 667g921kcal125g0g46.7g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g333g233kcal10.7g40g2.3g10.3g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 1167g440kcal44.3g59.5g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 300g377kcal33g0.8g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6200g6388kcal587g582.8g180.4g70.8g
Valittu annoskoko3100g3194kcal293.5g291.4g90.2g35.4g
Annoskoko puolitettuna1550g1597kcal146.8g145.7g45.1g17.7g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381