Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino100g340kcal23g53g3.7g6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 200g276kcal37.5g0g14g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g100g70kcal3.2g12g0.7g3.1g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 350g132kcal13.3g17.9g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 90g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1860g1916kcal176g174.8g54.2g21.2g
Valittu annoskoko930g958kcal88g87.4g27.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna465g479kcal44g43.7g13.6g5.3g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=97381