Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g38g49kcal7.9g0g1.5g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g6.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)6.3g18kcal1.4g0.1g1.3g0g
Siitakesieni 6.3g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)8.3g16kcal0.1g0.1g1.7g0.4g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Maustekurkku6.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 6.3g24kcal0.1g0.1g2.6g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana220g379kcal20.4g4.2g30g1.8g
Valittu annoskoko110g190kcal10.2g2.1g15g0.9g
Annoskoko puolitettuna55g95kcal5.1g1.1g7.5g0.5g
Arvot/100g100g172kcal9.3g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236