Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g75g98kcal15.7g0g3g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g13g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)13g36kcal2.9g0.2g2.6g0g
Siitakesieni 13g3.3kcal0.2g0.3g0g0.4g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)17g31kcal0.2g0.3g3.3g0.7g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Maustekurkku13g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.7g1.1g13.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g49kcal0.3g0.3g5.2g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana439g756kcal40.8g8.2g59.4g3.6g
Valittu annoskoko220g378kcal20.4g4.1g29.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna110g189kcal10.2g2.1g14.9g0.9g
Arvot/100g100g172kcal9.3g1.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236