Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g113g147kcal23.7g0g4.5g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g19g3.4kcal0.2g0.7g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)19g55kcal4.3g0.2g3.9g0g
Siitakesieni 19g5kcal0.3g0.5g0.1g0.6g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)25g47kcal0.3g0.4g5g1.1g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Maustekurkku19g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl56g192kcal1.1g1.7g19.7g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 19g73kcal0.4g0.4g7.9g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g1137kcal61.8g12.4g90g5.4g
Valittu annoskoko330g568kcal30.9g6.2g45g2.7g
Annoskoko puolitettuna165g284kcal15.5g3.1g22.5g1.4g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236