Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g188g244kcal39.5g0g7.5g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g31g5.6kcal0.3g1.1g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)31g91kcal7.2g0.4g6.6g0g
Siitakesieni 31g8.3kcal0.6g0.8g0.1g1g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)41g79kcal0.6g0.7g8.3g1.8g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.3g1.2g
Maustekurkku31g5.2kcal0.2g0.9g0g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl94g320kcal1.9g2.8g32.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 31g122kcal0.7g0.7g13.2g0g
Voi 7.5g55kcal0.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1894kcal103.4g20.4g150g9.2g
Valittu annoskoko550g947kcal51.7g10.2g75g4.6g
Annoskoko puolitettuna275g474kcal25.9g5.1g37.5g2.3g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236