Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g263g342kcal55.3g0g10.5g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g44g7.9kcal0.4g1.5g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)44g127kcal10.1g0.6g9.2g0g
Siitakesieni 44g12kcal0.8g1.1g0.1g1.4g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)58g110kcal0.8g1g11.6g2.5g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Maustekurkku44g7.2kcal0.3g1.3g0g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl132g447kcal2.6g3.9g46g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 44g171kcal0.9g1g18.4g0g
Voi 11g76kcal0.1g0g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g2652kcal144.2g28.6g209.6g12.8g
Valittu annoskoko770g1326kcal72.1g14.3g104.8g6.4g
Annoskoko puolitettuna385g663kcal36.1g7.2g52.4g3.2g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236