Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g300g390kcal63g0g12g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g50g9kcal0.5g1.7g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)50g145kcal11.5g0.6g10.5g0g
Siitakesieni 50g13kcal0.9g1.2g0.2g1.6g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)66g125kcal0.9g1.2g13.2g2.9g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Maustekurkku50g8.2kcal0.3g1.5g0g0.9g
Kuohukerma,valio,2dl150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 50g195kcal1.1g1.1g21g0g
Voi 12g87kcal0.1g0g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1756g3024kcal164.4g32.6g239.2g14.6g
Valittu annoskoko878g1512kcal82.2g16.3g119.6g7.3g
Annoskoko puolitettuna439g756kcal41.1g8.2g59.8g3.7g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236