Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g338g440kcal71g0g13.5g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g56g10kcal0.6g2g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)56g164kcal13g0.7g11.8g0g
Siitakesieni 56g15kcal1g1.4g0.2g1.9g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)74g141kcal1g1.3g14.9g3.3g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Maustekurkku56g9kcal0.4g1.7g0.1g1g
Kuohukerma,valio,2dl169g575kcal3.4g5.1g59.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 56g220kcal1.2g1.2g23.7g0g
Voi 14g98kcal0.2g0.1g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g3410kcal185.8g37.2g269.8g16.6g
Valittu annoskoko990g1705kcal92.9g18.6g134.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna495g853kcal46.5g9.3g67.5g4.2g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236