Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g267g499kcal53.4g0g32g0g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 80g48kcal4.1g7.6g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Tomaatti 67g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Maizena maissitärkkelys13g47kcal0.1g11.6g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g210g693kcal33.6g130.3g4.2g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2408g2742kcal187.8g327.6g74g36.8g
Valittu annoskoko1204g1371kcal93.9g163.8g37g18.4g
Annoskoko puolitettuna602g686kcal47g81.9g18.5g9.2g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296