Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g334g624kcal66.7g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 100g60kcal5.2g9.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Tomaatti 83g19kcal0.5g2.9g0.3g1.2g
Maizena maissitärkkelys17g58kcal0.1g14.5g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g263g867kcal42g162.8g5.3g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g3428kcal235g409.4g92.6g46g
Valittu annoskoko1505g1714kcal117.5g204.7g46.3g23g
Annoskoko puolitettuna753g857kcal58.8g102.4g23.2g11.5g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296