Possupasta

Tässä ohjeessa on käytetty:
- pouttu maustamaton possun suikale 400g
- (mausteeksi pirkka grillimauste ja yrttisuola maun mukaan)
- vettä 5dl
- soijakastiketta n. 1dl
- 2 pienehköä sipulia (n. 200g)
- 4 pientä porkkanaa (n. 150g)
- 1 pienehkö tomaatti (n. 100g)
- maizena maissitärkkelystä 2rkl
- Torino täysjyvä pasta Cappelli n. 6-7 dl

Valmistus:
Ruskista possun suikaleet pannulla ja mausta maun mukaan.

Lisää vesi ja anna hautua kypsäksi n. 30min.

Ota pannulta vesi talteen, lisää siihen soijakastike ja suurusta maizenalla kastikkeeksi.

Laita pasta kiehumaan ja keitä ohjeen mukaan.

Suikaloi kuorittu porkkana, lohko tomaatti ja kuoritut sipulit.

Laita vihannekset possun kanssa samaan pannuun ja hauduta puolikypsiksi (niin, että sipuli vielä vähän rapsahtaa puraistessa!) tai kypsäksi jos niin haluat.

Kaada vielä kypsä pasta ja kastike samaan pannuun ja kääntele kevyesti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustamaton possunsuikale Pouttu 500 g200g374kcal40g0g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.2g0.7g
Maizena maissitärkkelys10g35kcal0.1g8.7g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g158g520kcal25.2g97.7g3.2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1806g2057kcal141g245.6g55.6g27.6g
Valittu annoskoko903g1028kcal70.5g122.8g27.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna452g514kcal35.3g61.4g13.9g6.9g
Arvot/100g100g114kcal7.8g13.6g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98296