Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Atria kevyt jauheliha233g397kcal44.3g0g23.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)33g118kcal1.8g24.8g1.1g1.8g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio50g145kcal13g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g2781kcal171.4g332.4g81.6g16.6g
Valittu annoskoko1194g1390kcal85.7g166.2g40.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna597g695kcal42.9g83.1g20.4g4.2g
Arvot/100g100g116kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358