Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)233g817kcal29.9g162.7g4.4g7.5g
Atria kevyt jauheliha272g463kcal51.7g0g27.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 778g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)38g137kcal2.1g29g1.3g2.1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio13g36kcal1.2g2.3g2.4g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio58g169kcal15.2g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g3244kcal200.2g388g95.2g19.4g
Valittu annoskoko1393g1622kcal100.1g194g47.6g9.7g
Annoskoko puolitettuna697g811kcal50.1g97g23.8g4.9g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358