Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)267g934kcal34.1g185.9g5.1g8.5g
Atria kevyt jauheliha311g529kcal59.1g0g31.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 889g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)44g157kcal2.4g33.1g1.5g2.4g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio15g41kcal1.4g2.6g2.8g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio67g193kcal17.3g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3184g3708kcal228.6g443.2g109g22g
Valittu annoskoko1592g1854kcal114.3g221.6g54.5g11g
Annoskoko puolitettuna796g927kcal57.2g110.8g27.3g5.5g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358