Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)33g117kcal4.3g23.2g0.6g1.1g
Atria kevyt jauheliha39g66kcal7.4g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 111g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)5.4g20kcal0.3g4.1g0.2g0.3g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio8.3g24kcal2.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana398g463kcal28.8g55.2g13.6g2.8g
Valittu annoskoko199g232kcal14.4g27.6g6.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna99g116kcal7.2g13.8g3.4g0.7g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358