Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)100g350kcal12.8g69.7g1.9g3.2g
Atria kevyt jauheliha117g198kcal22.2g0g11.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)16g59kcal0.9g12.4g0.6g0.9g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio25g73kcal6.5g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g1390kcal85.8g166.2g41g8.2g
Valittu annoskoko597g695kcal42.9g83.1g20.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna299g348kcal21.5g41.6g10.3g2.1g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358