Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1200g4200kcal153.6g836.4g22.8g38.4g
Atria kevyt jauheliha1400g2380kcal266g0g140g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)196g706kcal10.8g149g6.9g10.8g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio66g185kcal6.2g11.9g12.5g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio300g870kcal78g0g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14324g16681kcal1029.2g1994.6g490.4g99g
Valittu annoskoko7162g8340kcal514.6g997.3g245.2g49.5g
Annoskoko puolitettuna3581g4170kcal257.3g498.7g122.6g24.8g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358