Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)167g584kcal21.3g116.2g3.2g5.3g
Atria kevyt jauheliha195g331kcal37g0g19.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 556g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)27g98kcal1.5g20.7g1g1.5g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio9g26kcal0.9g1.7g1.7g0g
Mozzarella juustoraaste, valio42g121kcal10.8g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g2317kcal143g277.2g68.2g13.6g
Valittu annoskoko995g1159kcal71.5g138.6g34.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna498g579kcal35.8g69.3g17.1g3.4g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358