Makaronilaatikko (maidoton)

1. Aseta uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Keitä makaronit kypsiksi pussin ohjeen mukaan.

3. Kiehauta lihaliemi eri kattilassa ja nosta jäähtymään.

4. Kuullota sipulia öljyssä pannulla ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta haluamallasi tavalla (esim.

jauhelihamauste 1,5 rkl).

5. Sekoita kananmunat lihaliemen joukkoon.

6. Kaada makaronit, jauheliha-sipuliseos ja lihaliemi uunivuokaan ja sekoita.

Paista uunissa n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 352 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 42g369kcal0g0g41.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 334g739kcal58.4g0g56.7g0g
Lihaliemikuutio Kania9g21kcal1g1.1g1.4g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 784g757kcal23.6g153.5g2.5g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3520g4076kcal191.2g317.8g223.8g18.4g
Valittu annoskoko1760g2038kcal95.6g158.9g111.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna880g1019kcal47.8g79.5g56g4.6g
Arvot/100g100g116kcal5.4g9g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98857