Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Omena, keskikokoinen 200g160g54kcal0.3g11.4g0.5g2.9g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g16g144kcal0g0g16g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g117kcal0.2g0.2g12.8g0g
Soijakastike16g10kcal0.8g1.5g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Kaali, valkokaali160g34kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Possun Ulkofile, 100g160g200kcal33.6g0g7.2g0.2g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g16g54kcal3.2g0g4.6g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g1.6g3.5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g1609kcal91.8g114.8g85.2g30g
Valittu annoskoko1188g805kcal45.9g57.4g42.6g15g
Annoskoko puolitettuna594g402kcal23g28.7g21.3g7.5g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246