Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.6g0.6g7g
Omena, keskikokoinen 200g280g95kcal0.6g19.9g0.8g5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g28g252kcal0g0g28g0g
Voi, 1 tl, 5 g28g204kcal0.3g0.3g22.4g0g
Soijakastike28g17kcal1.5g2.7g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g280g168kcal4.2g36.4g0.3g2.5g
Kaali, valkokaali280g59kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Possun Ulkofile, 100g280g350kcal58.8g0g12.6g0.3g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g28g95kcal5.6g0g8.1g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g2.8g6.2kcal0.4g0.4g0.5g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4158g2816kcal160.8g200.6g149.2g52.4g
Valittu annoskoko2079g1408kcal80.4g100.3g74.6g26.2g
Annoskoko puolitettuna1040g704kcal40.2g50.2g37.3g13.1g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246