Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi320g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)320g87kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Omena, keskikokoinen 200g320g109kcal0.6g22.7g1g5.8g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g32g288kcal0g0g32g0g
Voi, 1 tl, 5 g32g233kcal0.3g0.3g25.6g0g
Soijakastike32g19kcal1.7g3g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Kaali, valkokaali320g68kcal3.8g10.9g0.6g6.7g
Possun Ulkofile, 100g320g400kcal67.2g0g14.4g0.3g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g32g109kcal6.4g0g9.3g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g3.2g7kcal0.4g0.5g0.6g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g3218kcal183.2g229g170.2g59.8g
Valittu annoskoko2376g1609kcal91.6g114.5g85.1g29.9g
Annoskoko puolitettuna1188g805kcal45.8g57.3g42.6g15g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246