Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)360g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g360g101kcal2.2g21.4g0.7g9g
Omena, keskikokoinen 200g360g122kcal0.7g25.5g1.1g6.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g36g324kcal0g0g36g0g
Voi, 1 tl, 5 g36g263kcal0.4g0.4g28.8g0g
Soijakastike36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g360g216kcal5.4g46.8g0.4g3.2g
Kaali, valkokaali360g76kcal4.3g12.2g0.7g7.6g
Possun Ulkofile, 100g360g450kcal75.5g0g16.2g0.4g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g36g122kcal7.2g0g10.4g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g3.6g7.9kcal0.5g0.6g0.6g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5347g3621kcal206.4g258g191.4g67.6g
Valittu annoskoko2673g1810kcal103.2g129g95.7g33.8g
Annoskoko puolitettuna1337g905kcal51.6g64.5g47.9g16.9g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246