Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Omena, keskikokoinen 200g40g14kcal0.1g2.8g0.1g0.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4g36kcal0g0g4g0g
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Soijakastike4g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g40g24kcal0.6g5.2g0g0.4g
Kaali, valkokaali40g8.4kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Possun Ulkofile, 100g40g50kcal8.4g0g1.8g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g4g14kcal0.8g0g1.2g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.4g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g402kcal22.8g28.8g21.4g7.4g
Valittu annoskoko297g201kcal11.4g14.4g10.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna149g101kcal5.7g7.2g5.4g1.9g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246