Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Omena, keskikokoinen 200g400g136kcal0.8g28.4g1.2g7.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g40g360kcal0g0g40g0g
Voi, 1 tl, 5 g40g292kcal0.4g0.4g32g0g
Soijakastike40g24kcal2.1g3.8g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Kaali, valkokaali400g84kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Possun Ulkofile, 100g400g500kcal83.9g0g18g0.4g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g40g136kcal8g0g11.6g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g4g8.8kcal0.5g0.6g0.7g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g4023kcal229g286.6g212.8g75g
Valittu annoskoko2970g2011kcal114.5g143.3g106.4g37.5g
Annoskoko puolitettuna1485g1006kcal57.3g71.7g53.2g18.8g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246