Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Omena, keskikokoinen 200g80g27kcal0.2g5.7g0.2g1.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8g72kcal0g0g8g0g
Voi, 1 tl, 5 g8g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Soijakastike8g4.8kcal0.4g0.8g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g80g48kcal1.2g10.4g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali80g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Possun Ulkofile, 100g80g100kcal16.8g0g3.6g0.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g8g27kcal1.6g0g2.3g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g805kcal46g57.4g42.6g15g
Valittu annoskoko594g403kcal23g28.7g21.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna297g201kcal11.5g14.4g10.7g3.8g
Arvot/100g100g68kcal3.9g4.8g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99246